Elke maand kan je hier een interview met een inspirerende blogger lezen. Van beginnende bloggers tot bloggers die er hun werk van hebben gemaakt: wat motiveert hun, inspireert hun en wat is hun ultieme tip? 

Zelf vind ik het heel inspirerend om met andere bloggers te sparren. Iedereen heeft namelijk weer andere ideeën en daar kan je heel veel van leren.

Deze maand is Lindi van Linspiration aan de beurt. Op Linspiration lees je alles over DIY & Lifestyle voor een kleurrijk leven.

Ik hou van de vrolijke stijl van Lindi, de leuke DIY ideeën en haar creativiteit. Met een enorm talent voor kleurencombinaties maakt ze de mooiste dingen. Daarom vind ik het erg leuk dat Lindi mee wilt doen aan deze rubriek!

Sinds wanneer blog je en waarom ben je hier mee begonnen?

Ik vind het leuk om creatief bezig te zijn en zelf dingen te maken. Toen ik tijdens de zwangerschap van ons tweede zoontje een babydekentje had gemaakt, bedacht ik me dat het eigenlijk wel leuk zou zijn om dit te kunnen delen.

Uiteindelijk zette ik de blogpost In december 2019 online, als allereerste blogpost en merkte ik dat er veel leuke reacties op kwamen en begon ik steeds vaker DIY’s te delen, posts over ons interieur en meer.

quote lindi linspiration

Wat is je favoriete blogpost en waarom?

Het maken van ons eigen bedhuisje voor de jongens, blijf ik toch een erg leuke blogpost vinden, juist omdat de jongens er allebei nog steeds zo blij mee zijn.

Het eerste bedhuisje maakte we toen de jongste 5 weken oud was en bij mij in de draagdoek zat. We hadden alleen een handzaag en een houtboor die we leenden bij de buren. Het tweede bedhuis 2 jaar later, maakten we met een cirkelzaag en onze eigen houtboor, dat ging een stuk sneller ;)

Een heel avontuur dus om zulke mooie bedjes te maken, maar het leukster ervan vind ik nog steeds dat je zelf dingen vaak veel goedkoper kunt maken en het ook een leuke uitdaging is. En nog een leuke sidenote, ik werd over de bedhuisjes ook geinterviewd op nu.nl!

Wat is je favoriete social media en waarom?

Instagram vind ik erg leuk, omdat je elkaar daar kan inspireren met je interieur en creativiteit. Maar toch denk ik dat Pinterest het wint.

Het is veel gemakkelijker om met Pinterest je publiek te breiken dan via Instagram. Het leuke aan Pinterest vind ik ook, dat je verschillende soorten content kunt delen. Van interieur, DIY, uitjes en meer.

Ruim 90 procent van mijn blogbezoekers per maand komen van Pinterest en dat motiveert me ook meteen om nog meer met Pinterest bezig te zijn.

Hoeveel uur per week ben je ongeveer bezig aan je blog?

In het bloggen gaat toch best wat uur zitten, van het schrijven, foto’s maken tot het delen van de content op social media. Ik zit rond de 10 tot 20 uur per week.

Het bloggen doe ik naast dat ik fulltime mama ben, dus het is soms even zoeken hoe ik de uren kan vinden. Maar vaak werk ik aan mijn blog als de jongste ’s middags slaapt, soms in de avonden en op zaterdag.

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Mensen inspireren! Dat staat toch wel stipt op 1. Tips delen over hoe je zelf eenvoudig en betaalbaar een leuke DIY kunt maken of waar je leuke uitstapjes kunt maken met je kinderen bijvoorbeeld.

Maar ook het stekken van planten is iets wat ik graag doe en het is dan erg leuk om reacties terug te horen van lezers hoe het stekken bij hun gelukt is en of ik nog tips heb. 

Wie inspireert jou het meest online en waarom?

Er zijn heel wat bloggers die mij online inspireren, maar misschien is een favoriet van mij toch wel Ruth Soukup van Living well spending less. Een Amerikaanse blogger bij wie ik een uitgebreide blogcusus heb gevolgd over het opzetten van een blog en alles wat erbij komt kijken.

Zelf heeft ze een enorme online communitie opgebouwd en is vervolgens ook haar eigen producten gaan verkopen. Inmiddels heb ik een aantal eigen producten waaronder het invulboek: Geluksmomenten van elke dag. Door Ruth word ik gemotiveerd om met eigen producten aan de slag te gaan en te doen wat ik leuk vind.

Wat is jouw ultieme blog/social media tip?

Schrijf waar jij over wilt schrijven en blijf dicht bij jezelf. Juist dat persoonlijke is denk ik wat lezers aantrekt en wat het interessant maakt voor bezoekers om terug te komen op je blog.

Gebruik Pinterest en verdiep je in SEO om zo je doelgroep te bereiken. Maar misschien is de belangrijkste tip wel dat je jezelf niet moet vergelijken met anderen.

Iedereen doet het op zijn eigen manier en dat maakt je uiteindelijk goed in wat je doet. Liever uniek zijn dan allemaal hetzelfde ;)

Dankjewel Lindi dat je mee wilde doen! Neem zeker een kijkje op Linspiration voor kleurrijke DIY inspiratie en leuke lifestyle inspiratie voor (jonge) moeders.

En vind jij het leuk om ook een keer aan deze rubriek mee te doen? Stuur dan een mailtje naar ilse@interiortwin.com.

blogger van de maand lindi van linspiration

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via de Bol.com partnerlink.