Online cursus ‘meer bezoekers en klanten met bloggen’

Herken je dit?

Je hebt een mooie website waarop jouw producten of diensten goed zijn neergezet. Je weet zeker dat als meer mensen je website zouden weten te vinden je meer klanten zou hebben, en meer omzet zou draaien.

Alleen die bezoekers komen maar niet. En dat doet pijn want je hebt zo’n mooi product of dienst. Misschien heb je wel een mooie webshop vol met bijzondere producten. Als mensen maar wisten dat je deze producten verkocht, je weet zeker dat je ze dan zo kwijt bent. Of misschien creëer je als interieurontwerper wel de mooiste interieurs en weet je zeker dat je nog veel meer mensen kan helpen aan een interieur dat bij ze past. Maar dan moeten ze je wel eerst weten te vinden.

Of misschien heb je wel een blog. Ooit begonnen als hobby, maar inmiddels stop je er vele uren tijd in. Alleen je blog wordt nog niet zoveel gelezen en je hebt het gevoel dat er meer in zit. Van bloggers in je omgeving hoor je dat ze meer bezoekers hebben, alleen je weet niet hoe ze dit doen. Je weet ook dat je (meer) geld met je blog kan gaan verdienen als je meer bezoekers hebt en wilt hier graag mee aan de slag.

Meer bezoekers en klanten met bloggen

Ik heb een online cursus ontwikkeld voor iedereen met een mooi product, dienst of blog die het nog niet lukt de juiste mensen te bereiken. In deze cursus leer ik je stap voor stap wat je kan doen, zodat je veel meer bezoekers en klanten via Google en Pinterest gaat krijgen.

Met bloggen ga jij waardevolle content creëren, zodat jij beter vindbaar wordt voor jouw ideale klant.

In deze online cursus leer jij:

  • hoe jij je website klaar maakt om gevonden te worden in Google;
  • hoe jij goede blogs schrijft die wel gelezen worden en waarmee jij je ideale klant kan bereiken;
  • welke stappen je moet doorlopen zodat jij een grote groep mensen gaat bereiken op Pinterest.

Voor wie is de online cursus ‘meer bezoekers en klanten’ bedoeld?

Voor (beginnende) ondernemers en webshopeigenaren met een mooi product of dienst die klaar zijn om de wereld te gaan veroveren, alleen nog niet weten hoe ze hun ideale klant kunnen bereiken. En voor (beginnende) bloggers die er klaar voor zijn hun blog naar de next level te tillen. Een hobby is leuk, maar nu is het tijd voor meer bezoekers en meer omzet!

De online cursus ‘meer bezoekers en klanten met bloggen’ bestaat uit veertien lessen en drie bonussen die je in je eigen tempo kan volgen. Je krijgt onbeperkt toegang tot deze cursus.

De cursus kost 79 euro excl btw.

[product id=”183″]

Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met mij op.