Dag 3 van de opruimchallenge staat nu online!

Vandaag leg ik je uit waarom we zo rustig beginnen met opruimen. Waarom beginnen we eigenlijk met 1 stuk op dag 1 en pakken we niet meteen goed door? Dat heeft alles met een goede basis en motivatie te maken. Ik vertel er meer over in de video.

Zelf ruim ik vandaag een aantal woonaccessoires op. Misschien herken je het wel: iets wat je eerst heel mooi vond vind je nu eigenlijk helemaal niet meer zo mooi. Daarom verplaatst het van de woonkamer na de slaapkamer en steeds schuif je het zo iets verder naar boven op.

Is het dan niet beter om dit weg te doen, zodat de zolder niet helemaal dichtslibt met accessoires die je niet meer gebruikt? Misschien kan je het verkopen en anders kan je er vast iemand heel blij mee maken.

Nog geen member? Meld je dan aan voor de challenge ‘ruim je huis op in 31 dagen’ voor slechts € 24,95 en krijg toegang tot de exclusieve extra’s en dag 6 tot en met 31 van de challenge.

Heb je vragen? Loop je ergens tegenaan? Laat het mij weten in de comments.

Liefs,

Ilse

hoofdmenu

Vind je dit artikel leuk en wil je me op een makkelijke manier steunen? Ik maak gebruik van affiliate links. Als jij iets via zo’n linkje koopt, ontvang ik een kleine commissie (jij betaalt hier niets extra’s voor). Bestel bijvoorbeeld via de Bol.com partnerlink.