Lees ervaringen en reviews van deelnemers aan mijn online cursus en strategiesessie

‘meer bezoekers en klanten met bloggen’

Mardou, interieurblog Sevencouches

Na vier jaar ‘impulsief ondernemen’ werd het tijd voor een strategie, een plan. Mijn bezoekersaantallen bleven al geruime tijd stabiel, echte groei bleef uit. Door gebrek aan focus en het idee van oeverloos ronddobberen verloor ik het plezier in dat wat ik altijd zo graag deed. Via Instagram stories zag ik een oproep van Ilse voor een strategie-pilot en ik schreef me in.

Als (semi) ervaren blogger ging er een wereld voor me open op gebied van techniek, DA en laadsnelheid. Ilse had vooraf een uitgebreide scan gemaakt van mijn website en stond bij elk punt uitgebreid stil. Ze is handig, slim en heeft bijzonder veel kennis van de digitale wereld. Ilse is een prettige coach, werkt gestructureerd en is geduldig. Ook belangrijk: je kunt met haar lachen! Met hulp van Ilse heb ik concrete plannen gemaakt en maak ik mijn content inmiddels weer met plezier. De strategiesessie is een aanrader voor elke online ondernemer die stappen wil zetten richting groei. Doen!

Laura Klijnen

Al langere tijd speelde ik met het idee om een webshop te beginnen. Hierin ben ik natuurlijk niet de enige! Het doemscenario ging door mijn hoofd; een hele voorraad zelfgemaakte producten, maar hoe gaan mensen mijn webshop vinden in de grote massa aan webshops?  Ik besloot de strategiesessie bij Ilse te volgen om hierin meer inzicht te krijgen en te leren hoe ik de vindbaarheid van mijn bedrijf online kon aanpakken. Tijdens de sessie heeft Ilse me geduldig meegenomen in de wereld van zoekmachines, webhosting en content schrijven. Door strategisch te kijken naar het gebruik van Pinterest en Instagram kan ik ook die kanalen direct professioneel inzetten.
In één sessie heb ik enorm veel geleerd en heb ik nu de tools om op een doelgerichte manier aan de slag te gaan met de opzet van mijn online business. Want wie wil er nu niet direct een professionele start maken!? Bedankt Ilse voor je tijd, geduld en professionele advies!

Sanne, blogger Style by Sanne

De cursus van Ilse kwam op het perfecte moment. Ik wilde graag meer leren over het bloggen en met als gevolg groeien. Zo veel geleerd deze middag! Bloggen is niet alleen leuk een stukje schrijven met wat mooie foto’s, er zit een hele strategie achter. Dankzij Ilse heb ik kennis mogen maken met deze strategische kant en kan ik het nu in de praktijk brengen. Echt een aanrader!

Wietske, webshop met keramiek Atelier W.

Hele fijn ochtend gehad met Ilse. Helder en veel informatie over Google, Pinterest en bloggen.
Ik heb er veel aan gehad. Het is fijn dat iemand veel informatie heeft en dat in een keer met je kan delen.
Scheelt heel veel uitzoek en lees werk.
Dit is zeker een aanrader als je meer wilt halen uit je website.
Ik kan weer verder aan de slag, genoeg te doen!

Daphne, content marketeer bij webshop Return to Sender

Op woensdag 6 maart heb ik een strategiesessie gehad bij Ilse, om mijn kennis rondom bloggen, Pinterest en alle online ontwikkelingen te vergroten.
Ik werd warm onthaald met een heerlijke kop thee en we zijn heerlijk aan de slag gegaan in het sfeervolle kantoor van Ilse.
Wat een grote verrassing was, was dat Ilse van tevoren al een mooie review had gemaakt van onze website van Return to Sender, waar ze direct met goede tips kwam waar ik me heel goed in kon vinden.
Zo mooi om te merken hoe deze vrouw zichzelf zoveel kennis heeft bijgebracht. Volledige self made, dat is Ilse.
Na een half uur in de sessie bedacht ik me al “wauw, deze vrouw heeft zoveel te bieden dat 1 stategiesessie van 4 uur lang niet genoeg is!”.
Haar praktische tips over onze online zichtbaarheid hebben me zo geïnspireerd en zoveel nuttige informatie hoe ik bloggen en Pinterest voor onze organisatie direct kan gaan toepassen. 
Ik raad echt iedereen aan om een sessie te gaan volgen voor nieuwe inzichten! Ilse is onwijs geduldig en begripvol. Ze heeft een prachtig programma, die je ook thuis nog heerlijk kan nalezen. De besproken topics die we buiten haar standaard programma hebben besproken heeft ze ook nog uitgewerkt, zodat ik met een compleet naslagwerk keihard aan de slag kan.
Ilse, bedankt voor alles, je bent een wereldvrouw en je hebt me enorm geinspireerd.

Jenny, interieurontwerper Huisgeluk

Ik was al een tijdje zoekende naar wat ik wilde uitstralen met mijn interieurontwerpstudio Huisgeluk. Alles greep ik aan wat op mijn pad kwam, maar ik kreeg het drukker en drukker en mistte de focus. Naast interieurs ontwerpen deed ik er van alles naast, zoals producten fotograferen, gastblogs schrijven en leuke samenwerkingen aangaan via Instagram. Allemaal hartstikke leuk, maar ik kan er niet de boodschappen van betalen. Bloggen en fotograferen vind ik wel hartstikke leuk om te doen, dus toen Ilse haar pilot ‘strategisch bloggen’ introduceerde, voelde ik me meteen aangesproken. Ik wilde graag weten hoe ik het geven van interieuradvies kon combineren met het bloggen en hoe die twee elkaar kunnen versterken.
Ilse heeft me laten zien hoe ik met mijn blog in contact kan komen met potentiële klanten. Zo fijn, dat iemand je in een paar uur kan vertellen wat je moet doen om je site en blog zo in te richten dat het je meer klanten gaat opleveren. Het scheelt een me hoop zoekwerk naar informatie waar ik niet zo in thuis ben. Ik raak al lichtelijk in paniek bij het woord SEO! Ook heb ik mijn oude ‘verslaving’ Pinterest weer opgepikt. Nu mag ik het geoorloofd gebruiken om bezoekers naar mijn site en blog te trekken. Momenteel ben ik bezig om alle tips van Ilse door te voeren. Best een klusje, maar het gaat me ongetwijfeld veel opleveren. Dat doe het nu al, want ik heb veel meer focus en heb weer helder wat mijn doel is.

De strategiesessie is een aanrader voor elke online ondernemer die stappen wil zetten richting groei. Doen!