Welkom bij de challenge ‘ruim je huis op in 31 dagen’!

We gaan in 31 dagen tijd ons huis opruimen. Op dag 1 beginnen we met 1 item en op dag 31 eindigen we met 31 items. In totaal heb je zo 496 spullen in een maand opgeruimd!

Samen gaan we aan de slag. Je zult zien dat het hierdoor een stuk makkelijker wordt te beginnen en – nog belangrijker – gemotiveerd te blijven.

Om je op weg te helpen heb ik voor jou als member handige tools samengesteld.

In ‘de voorbereiding’ leg ik aan je uit hoe je goed van start kan gaan en je optimaal voorbereid, zodat je helemaal klaar bent voor de opruimchallenge.

Voor je van start gaat gaan we ook kijken naar jouw motivatie en heb ik de handige motivatiechecklist waarin ik je uitdaag jouw doelen vast te leggen. Als het een dag tegenzit of je loopt ergens tegenaan dan pak je deze motivatiechecklist erbij en is het een stuk makkelijker om vol te houden.

En omdat er niks fijner is dan afvinken en weg strepen heb ik een handige opruimkalender voor je, waarbij je elke dag je voortgang kan afvinken.

Al deze tools en 31 dagen lang een video met handige tips, de nodige motivatie en mijn eigen opruimvoortgang als extra duwtje in de rug krijg jij als member.

Nog geen member? Meld je dan snel aan voor de opruimchallenge of bekijk de eerste 5 dagen gratis op deze pagina.

Heb je vragen? Loop je ergens tegenaan? Dan kan je een reactie achterlaten onderaan de pagina en dan zal ik daar zo snel mogelijk op reageren.

Heel veel succes!

Liefs,

Ilse

voorbereiding

motivatie checklist

opruimkalender button

dag 1

dag 2

dag 3

dag 4

dag 5

dag 6

dag 7

dag 8

dag 9

dag 10

dag 11

dag 12

dag 13

dag 14
dag 15
dag 16
dag 17
dag 18

dag 19
dag 20
dag 21
dag 22
dag 23
dag 24
dag 25
dag 26
dag 27
dag 28
dag 29
dag 30
dag 31