Ik ben Ilse, 37 jaar, en sinds 5 jaar geniet ik van de vrijheid als online ondernemer. Ik deel zelf mijn dagen en uren in, werk wanneer ik zin heb en mag anderen inspireren over mijn passies interieur en bloggen.

Dat was een paar jaar geleden nog wel anders. Ik werkte voor de overheid in een baan waarin ik het helemaal niet naar mijn zin had. Ik werd er letterlijk ziek van en sleepte mij elke dag naar mijn 9 tot 5 baan. Er was één lichtpuntje aan mijn functie en dat was dat ik een aantal uur per week ondernemers mocht coachen. Dat vond ik het allerleukste om te doen!

Eigenlijk lag mijn hart bij interieur. In 2016 ben ik daarom met de interieurblog InteriorTwin.com begonnen. Ik haalde daar ontzettend veel plezier uit en eind 2017 besloot ik ontslag te nemen om mij hier volledig op te richten.

Nu ik meer tijd had begon ik mij al snel te verdiepen in hoe ik meer bezoekers en opdrachten via de blog kon krijgen. Mijn blog en het aantal opdrachten groeide binnen een jaar tijd explosief. Binnen een jaar tijd groeide ik van 3.000 naar 20.000 bezoekers per maand en kon ik goed van de blog leven. Inmiddels is deze blog zelfs gegroeid naar zo’n 60.000 bezoekers per maand.

Tegelijkertijd kreeg ik veel vragen van andere bloggers, Instagrammers en interieuradviseurs hoe ook zij meer mensen online kunnen bereiken. Omdat ik het iedereen gun om als online ondernemer te werken besloot ik ilsevanelleswijk.nl op te richten: de start naar een leven in vrijheid en met passie als online ondernemer.

Inmiddels schrijf ik over veel meer dan alleen maar bloggen op deze site. Ik deel naast inspiratie over online ondernemen ook artikelen over bewust leven, ontspanning, spiritualiteit en meer. Onderwerpen die ik zelf interessant vind en waar ik graag mijn persoonlijke ervaringen over deel.

Maar daarnaast blijf ik inspiratie delen over bloggen, social media en online zichtbaar zijn. Misschien herken je wel het volgende:

  • Vind jij het ook zo lastig om online goed zichtbaar te zijn?
  • Werk je keihard aan mooie blogs en foto’s, maar lukt het je niet om meer mensen te bereiken?
  • Vind je het heel frustrerend dat anderen wel online veel volgers hebben en veel opdrachten en klanten binnenhalen?

I feel you! De online wereld kan heel onbegrijpelijk zijn en met mega veel concurrentie is mooie content maken alleen helaas niet meer genoeg.

Ik kan je helpen de online wereld te begrijpen

Ik geloof dat er meer dan genoeg werk is voor (online) ondernemers. Het maakt niet uit of je werkt als blogger, een webshop hebt of een creatief vak zoals interieurontwerper waarmee je online meer klanten wilt binnenhalen.

De kunst zit het hem vooral in online de juiste mensen weten te bereiken en ik leer je graag hoe.

Ik leer je hoe:

  • je door het schrijven van blogs meer mensen kan bereiken via Google;
  • je op Pinterest kan groeien en mensen kan laten doorklikken naar jouw website;
  • je van de bezoekers op je website klanten maakt;
  • je online geld kan verdienen en een volwaardig inkomen kan verdienen met bloggen.
ilse van elleswijk blogcoach

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Stuur mij gerust een mailtje op ilse@interiortwin.com.

Liefs,

Ilse