Klaar voor de volgende stap met je blog of (online) bedrijf?

Ik help je graag. In een individuele coachingssessie gaan we aan de slag gaan met de (online) zichtbaarheid van jouw bedrijf. Je leert van mij alle tools die je hiervoor nodig hebt en we kijken welke strategie bij jou past om van jouw online zichtbaarheid een succes te maken.

Je kan kiezen voor verschillende blogpakketten, zodat jij de coaching kan kiezen die jij op dit moment nodig hebt.

In de coaching besteden we aandacht aan de punten die voor jouw bedrijf of blog het belangrijkst zijn. Voor de één zal de focus daarbij op bloggen liggen, voor de ander op Pinterest en weer voor een ander op Instagram of het opzetten van een mailinglijst.

Elke ondernemer en elk bedrijf heeft een ander type klant en daarom is een gerichte strategie en plan van aanpak zo belangrijk. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat het beste bij je past en leg ik je alles uit hoe jij je ideale klant het beste kan bereiken en online meer geld kan verdienen.

Wil jij:

  • aan je bedrijf werken?
  • je ideale klant bereiken?
  • meer leren over hoe je kan bloggen, zodat je er meer resultaat uithaalt?
  • ontdekken hoe je Pinterest kan inzetten om je ideale klant te bereiken?
  • leren hoe je meer opdrachten en inkomsten met bloggen creëert?
  • meer plezier in je werk?
  • meer focus in je bedrijf?

Dan is de blogcoaching wat voor jou!

Kies hieronder uit één van de blogpakketten die het beste bij je past.

Weet je niet zeker welk pakket bij je past? Neem dan contact met mij op om dit samen af te stemmen.

De coaching kan zowel op locatie (in overleg) of via videocall. Kies je voor een videocall? Dan kan de coaching worden opgesplitst in maximaal 3 sessies verdeelt over een jaar.

blogcoaching basis
blogcoaching standaard
blogcoaching uitgebreid

Interesse in een blogcoaching? Mail mij op ilse@interiortwin.com of bel naar 06-10056969 voor meer informatie

strategiesessie bloggen ilse van elleswijk
Blogcoaching met Sanne van Style by Sanne. Fotocredit: Style by Sanne

Voor wie is deze blogcoaching?

Voor bloggers en (online) ondernemers die klaar zijn met zomaar wat doen en met focus en strategie aan de slag willen.

Jouw klant bevindt zich online, maar je weet nog niet hoe je jouw klant kan bereiken.

Je wilt geen tijd meer verspillen en in één dagdeel gericht aan de slag met jouw website, zodat je daarna meters kan maken.

Het is fijn als een ervaren blogger en ondernemer jou in de praktijk kan uitleggen hoe alles werkt en dit direct kan laten zien, zonder dat je alles zelf moet uitzoeken.

Je wilt graag dat er meegedacht wordt met jouw bedrijf en strategie, zodat je na de sessie een goed plan hebt om te gaan knallen met jouw website en social media kanalen.

Of je nou beginner bent of al enige tijd bezig bent en vastloopt in je online groei, samen met jou ga ik aan de slag om van je online vindbaarheid een succes te maken. Ik laat je zien hoe je online meer mensen kan bereiken, deze mensen aan je kan binden als klant en online meer geld kan verdienen.

Mardou, interieurblog Sevencouches: “De blogcoaching is een aanrader voor elke online ondernemer die stappen wil zetten richting groei. Doen!”

Jenny, interieurontwerper Huisgeluk: “Ilse heeft me laten zien hoe ik met mijn blog in contact kan komen met potentiële klanten. Ik heb weer focus en weet helder wat mijn doel is.”

Stuur mij een berichtje of bel mij op 06-10056969 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.