Strategiesessie bloggen / Pinterest / online zichtbaarheid2020-04-20T12:43:58+02:00

Strategiesessie bloggen / Pinterest / online zichtbaarheid

Klaar voor de volgende stap in je bedrijf?

De strategiesessie is een individuele coachingssessie waarin we aan de slag gaan met de (online) strategie voor jouw bedrijf. Een gericht plan van aanpak waarmee jij concrete stappen kan gaan maken. In de sessie besteden we aandacht aan de punten die voor jouw bedrijf het belangrijkst zijn om online gevonden te worden en nieuwe klanten te krijgen. Voor de één zal de focus daarbij op bloggen liggen, voor de ander op Pinterest en weer voor een ander op Instagram of het opzetten van een mailinglijst.

Elke ondernemer en elk bedrijf heeft een ander type klant en daarom is een gerichte strategie en plan van aanpak zo belangrijk. Samen gaan we aan de slag om te kijken wat het beste bij je past en leg ik je alles uit hoe jij je ideale klant het beste kan bereiken.

Wil jij:

 • aan je bedrijf werken?
 • je ideale klant bereiken?
 • meer leren over hoe je kan bloggen, zodat je er meer resultaat uithaalt?
 • ontdekken hoe je Pinterest kan inzetten om je ideale klant te bereiken?
 • leren hoe je meer opdrachten en inkomsten met bloggen creëert?
 • meer plezier in je werk?
 • meer focus in je bedrijf?

Dan is de strategiesessie wat voor jou!

strategiesessie bloggen

Strategiesessie

De strategiesessie is een individuele sessie afgestemd op jouw behoeftes en kansen om online meer bezoekers en klanten te bereiken. We gaan aan de slag met een plan die past bij jouw bedrijf en jouw persoonlijke behoeftes.

Voorafgaand aan de sessie maak ik een websitescan van jouw pagina om te kijken waar jij staat en waar jouw verbeterpunten liggen en kijk ik naar je social media kanalen. In de sessie gaan we hier dieper op in. Er is ruimschoots de tijd om aan de slag te gaan met een (online) strategie voor jouw bedrijf.

Dit is inbegrepen bij de strategiesessie bloggen:

 • websitescan voorafgaand aan de sessie
 • individuele strategiesessie van ongeveer 4 uur op locatie in overleg (drankjes zijn bij de prijs inbegrepen)
 • achteraf ontvang je een verslag van de websitescan + sessie
 • onbeperkt toegang tot de online cursus ‘meer bezoekers en klanten met bloggen’
 • maandelijkse update met relevante ontwikkelingen op het gebied van bloggen en social media
strategiesessie bloggen ilse van elleswijk

Voor wie is de strategiesessie bedoeld?

Voor ondernemers die klaar zijn met zomaar wat doen en met focus en strategie aan de slag willen. Jouw klant bevindt zich online, maar je weet nog niet hoe je jouw klant kan bereiken.

Je wilt geen tijd meer verspillen en in één dagdeel gericht aan de slag met jouw website, zodat je daarna meters kan maken. Het is fijn als een ervaren ondernemer jou in de praktijk kan uitleggen hoe alles werkt en dit direct kan laten zien, zonder dat je alles zelf moet uitzoeken. Je wilt graag dat er meegedacht wordt met jouw bedrijf en strategie, zodat je na de sessie een goed plan hebt om te gaan knallen met jouw bedrijf.

Of je nou beginner bent of al enige tijd bezig bent en vastloopt in je online groei, samen met jou ga ik aan de slag om van je online vindbaarheid een succes te maken. Ik laat je zien hoe je online meer mensen kan bereiken, en deze mensen aan je kan binden als klant.

De strategiesessie bloggen kost € 497,- excl btw. De strategiesessie bespaart je een heleboel tijd en verkeerde energie en zorgt ervoor dat jij gefocust kan gaan werken aan de juiste dingen in je bedrijf, die jou uiteindelijk geld gaan opleveren.

Mardou, interieurblog Sevencouches: “De strategiesessie is een aanrader voor elke online ondernemer die stappen wil zetten richting groei. Doen!”

Jenny, interieurontwerper Huisgeluk: “Ilse heeft me laten zien hoe ik met mijn blog in contact kan komen met potentiële klanten. Ik heb weer focus en weet helder wat mijn doel is.”

NB: gezien de huidige situatie is een strategiesessie op locatie tijdelijk niet mogelijk. Wel kan deze bij mij op kantoor in Arnhem plaatsvinden. Daarnaast bied ik tijdelijk coachingscalls via videobellen aan. Kies voor een coachingscall van 1 uur voor 90 euro ex btw of 2 uur voor 160 euro ex btw.

Wil je liever eerst meer informatie of contact over een op maat gemaakte (kortere) sessie? Stuur mij dan een berichtje of bel mij op 06-10056969 en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.