De beste (en goedkoopste) Lightroom presets voor Instagram & blog

/, Blogtips/De beste (en goedkoopste) Lightroom presets voor Instagram & blog

De beste (en goedkoopste) Lightroom presets voor Instagram & blog

Wil jij een Lightroom preset gebruiken om de foto’s voor Instagram en je blog snel en makkelijk te bewerken?

In deze blog laat ik je de beste en goedkoopste Lightroom presets zien, die zowel geschikt zijn om foto’s op je mobiel en op de desktop te bewerken (let wel goed op de beschrijving bij de bundels).

Zelf gebruik ik sinds 1,5 jaar Lightroom filters om mijn foto’s te bewerken. Dit scheelt mij een hoop tijd en de foto’s zien er een stuk mooier uit. Met 1 druk op de knop krijgt de foto een warme uitstraling die ik erg mooi vind.

Ook zijn er presets die je kan gebruiken om je foto’s er witter en natuurlijker uit te laten zien. Het is maar net welke stijl foto’s je mooi vindt, voor elke uitstraling is er wel een preset te vinden.

Welke preset om foto’s te bewerken je ook kiest, mijn tip is om dit niet via Facebook of Instagram te doen. Er zijn namelijk veel goedkopere manieren om een goede preset voor Lightroom te kopen.

Dit zijn wat mij betref de beste Lightroom presets:

Lightroom presets voor Instagram of blog

Loading Preview…
Powered by Creative Market

Zelf gebruik ik deze Lightroom preset en deze is wat mij betreft het beste. Zelf bewerk ik er vooral interieur en lifestyle foto’s voor op mijn blog of Instagram.

Mijn favoriet uit deze preset is de warm & air 01, maar ook de andere presets gebruik ik regelmatig als dit beter past bij de kleuren op de foto.

Soms bewerk ik de foto nog licht na, maar het scheelt mij enorm veel tijd dat ik met deze preset niet meer elke instelling handmatig hoef aan te passen.

Ik ben sowieso niet de beste fotograaf en ik vind het erg makkelijk dat mijn foto’s er net wat mooier uitzien door het gebruik van een preset.

Is deze bundel niet wat je zoekt? Ik heb nog een aantal andere populaire presets voor je op een rij gezet:

Loading Preview…
Powered by Creative Market
Loading Preview…
Powered by Creative Market
Loading Preview…
Powered by Creative Market

Gebruik jij ook presets voor het bewerken van foto’s? En welke preset is jouw favoriet? Ook Annelies deelde al eerder haar favoriete Lightroom presets.

Liefs,

Ilse

Wil jij een maandelijkse update met tips over bloggen, social media en ondernemen ontvangen?

* Je gegevens worden gebruikt voor het versturen van de maandelijkse update + de gratis checklist voor het updaten van oude blogposts. Je kunt je ten aller tijde uitschrijven. Bekijk voor meer informatie ook de disclaimer en privacy statement

Disclaimer: ilsevanelleswijk.nl maakt gebruik van affiliate links. Ik ontvang een kleine commissie als je iets besteld via één van deze links. Ik link alleen naar producten die ik vertrouw en waarvan ik denk dat jij ze ook interessant vind.

2020-08-16T10:05:50+02:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: